Yangın Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Yangın baplarının üretim amacı âdem evladı sağlamlığını yangın ve yaman kavaraının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

İnsan yoğunluğu zait olan, kişilerin şişko halde yaşadığı yahut girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve müstacel perese önlemi olarak Yangın Kapısı yararlanmaı kanunen şpeş koşulmuşdolaşma. Yangın Baplarının en sık kullanıldığı projeler arasında;

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın veya herhangi bir ivedi perese anında insanoğluın binayı güvenle bırakma etmesini katkısızlar. üste bina içerisinde oluşan duman ve sıcaklığın dışarıya geçmesine mânia olabilir.

Yangın Bapsı Kolu aşağı dürüst itilerek kapının kolaylıkla açılmasını sağlayan Panik Kısım bünyesında kullanılır. Tehlike anında ihtiyaç mahsus bu aparat oldukça fonksiyonel ve kabahatsiz olmalıdır.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında duman ve alevlerin diğer alanlara yayılmasını önlemek dâhilin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında esrarın ve alevlerin geçmesini engeller.

Madde 10- Hatta Yangın merdiveninin her dü yanında da engel, takım veya korkuluk bulunması zorunludur. Eğer rahatliği 80 cm evet da daha azca ise bu tür yangın merdiveni sadece bir korkuluk yeterlidir denilmektedir. Bir yangın merdiveni çıbanladığı kattan bitiş acımasızna kadar fasılasız halde olmalıdır.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın muayyen bir yangın direnci süresi esenlayacak şekilde tasarlandığından emin olunmalıdır.

Yangın Kapısı Infaz Amacı Yangın kapılarının üretim amacı ölümlü esenlığını koruyup yangın ve esrar gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve dokumanıza %100 geçim sağlayacak Yangın Çıkış Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle ehil başlamak; dayanıklı, bediiyat kapılara en elverişli fiyatlarla iye geçmek için İletişim yangın kapısı birliksına tıklayarak personellerimizden enstantane veri alabilirsiniz.

Yangın Bapsı Elbette Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın veya acil bir durumda insanların yeğni bir itmesi ile dâhilen dışarıya sağlıklı açılmaktadır.

Katıcı malzeme yürekermeyen ve üstıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, yüzıcı malzeme ihtiva etmeyen ve yangına dirençli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, sutaş sprey ve benzeri özge otomatik söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi binalmayabilir.

Yangın bapsı kilidi takılmışrken dikkat edilmesi müstelzim en önemli uzuv panik bar ile uyumlu olması, panik bara doğrusu yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin havaia düşmesidir.

Yangına dayanıklı evgin çıkış bapları, standart baplara bakılırsa henüz pahalı olur. Bu kapıların fiyatları 3500 TL'den çıbanlayıp 15000 TL'ye kadar çıkabilmektedir.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, fiyatını etkileyen bir vesair faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara yaraşır olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Report this wiki page